Adatok betöltése...

Szállás

Hotel

Hotel

Szállodavezető: Szegletes Ádám
Email: szallodavezeto@gardahotel.hu

SZENTIVÁNÉJI VIGASSÁGOK

Június 24-én az Emlékműnél fergeteges programokkal vár Szombathely! Rúzsa Magdi koncert, tűzijáték és még sok-sok élmény!

Közelebb nem is lehet szállást találni, foglalj hozzánk! Basic kétágyas szobáink már 9.900,- Ft-tól elérhetők június 23-25. között.

A koncertek és programok sűrűjében megfáradva édes a pihenés szállodánkban, másnap egy finom reggeli a teraszon és egy séta a szálloda melletti parkban... kell ennél jobb hétvégi program?

Részletekről bővebben: +36-94-509 323

 

A Garda Hotel Szombathely legszebb részén, a Csónakázó-tó közelében, a városi Fedett Uszoda és Termálfürdő szomszédságában és a gyönyörűen felújított Tófürdő strandtól pár perc sétára található. 2015. első felében a szálloda teljes felújításon esett át, a szobákat, belső tereket belső építész tervei alapján alakítottuk ki, fejlesztettük a szolgáltatásokat és a minőséget. Jelenleg 3 csillagos szállodaként üzemelünk.

A szálloda építészeti kialakításánál és jellegénél fogva barátságos hangulatú, ahol vendégeink professzionális vendéglátásban részesülnek, mégis otthon érezhetik magukat. Nyáron kellemes reggelizőterasz, napos és árnyékos kert, télen kandalló és halk zene teszi teljesebbé a nálunk eltöltött időt. Kollégáink szakképzett vendéglátók, akik számára elsődleges szempont vendégeink kényelme.

Szoba választékunkban található nagyobb méretű, elegáns, klímával felszerelt szoba, és kisebb méretű, barátságos, alacsonyabb árfekvésű szoba.

A felújítás során alvásbarát szállodát igyekeztünk kialakítani, ágyaink mérete 90×200 cm illetve 180×200 cm, emellett legalább 20 cm vastag, professzionális matraccal rendelkeznek. Minden szoba blackout, azaz teljesen fényzáró függönnyel felszerelt.

Hogyan jutok oda?

Helyszínek, szervezők