Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2024.03.18 (Hétfő), 08:00

Érvényesítettük a papírformát és folytattuk kiváló győzelmi sorozatunkat a DVSC U19 ellen is.

Szombaton délután a fiatal debreceni akadémistákból álló DVSC U19 vendégeként folytattuk a bajnokságot és nem titkolt szándékunk volt, hogy folytassuk fantasztikus győzelmi szériánkat, ami a pontvadászat rajtja óta tart már. Minden bizonnyal a korai indulással járó hosszú utazás is közrejátszott abban, hogy az első félidőben – főleg a támadásoknál – igencsak dekoncentráltan játszottunk. Rossz döntéseket hoztunk és sok hiba árnyékolta be a játékunkat.

A szünetben aztán tudtuk rendezni a sorokat és a második félidőre már nagyon jó szellemben jöttünk ki az öltözőből. Kiválóan működött a védekezésünk, rengeteg labdát szereztünk, aminek köszönhetően könnyű gólokat tudtunk lőni. A második játékrészben mutatott kézilabda mellett az is örömteli, hogy minden játékosunk lehetőséget kapott a mérkőzésen, melyet végül fölényesen, 16 góllal nyertünk meg. Debrecenből is elhoztuk tehát a két bajnoki pontot és a szezonbeli 21. győzelmünk után továbbra is magabiztosan vezetjük a tabellát.

DVSC SCHAEFFLER U19 – Szombathelyi KKA 22-38 (12-14)

NB I/B 21. forduló, Hódos Imre Sportcsarnok, Debrecen, 100 néző

SZKKA: Csatlós, Christe (kapusok) – Kazai 5, Pődör B. 1, Szmolek 6, Pődör R. 5, Kulcsár 8, Szeberényi 2, Pálffy 4, Varga N. 2, Balogh P. 3, Böhm 1, Gönczöl 1, Hornyák, Horváth A. Vezetőedző: Vida Gergő

forrás: szombathelyikézilabda.hu

Helyszínek, szervezők