Adatok betöltése...

Programok

Előadás/Kiállítás

Előadás/Kiállítás

POKOLI FŐNÖKÖK

Kik ők, és mit tehetünk ellenük

Kik ők, és mit tehetünk ellenük

AGORA - Savaria Filmszínház 

+3694312666

+36205029351

http://www.agorasavaria.hu/

jegyiroda@agora-savaria.hu

2024.04.24 (Szerda), 19:00

  • Belépőjegy:

    • Jegyárak: 2 500 Ft, Szent Márton kedvezménnyel:2 135 Ft.

POKOLI FŐNÖKÖK – KIK ŐK, ÉS MIT TEHETÜNK ELLENÜK

Néhány igazán szerencsés embertársunktól eltekintve valamennyien szenvedtünk már pokoli főnöktől. Vagy éppen mi vagyunk azok...

2023. októberében jelent meg a Corvina Kiadó gondozásában Modla Zsuzsanna kulturális antropológus könyve, amely a munkahelyi vezetők által okozott traumákat mutatja be és dolgozza fel hiánypótló módon.

„Egy munkahelyen sokféle ember kerülhet össze, különbözőek vagyunk az életkorunk, a korábban megélt tapasztalataink, a nemünk, az értékrendünk, az érzékenységünk szerint, miközben gyakran több időt töltünk együtt, mint a családtagjainkkal. A Pokoli főnököket olvasva rájöhetünk, hogy nem vagyunk egyedül – és esetleg magunkba is nézhetünk. A szerző kulturális antropológus, és sikerült megtalálnia azt a stílust, amelyben az interjúk során szerzett tapasztalatok elemzésébe egyszerre hoz be tudományos szempontokat, és formázza meg a történetekből kirajzolódó rossz főnökök karakterét meglehetősen szórakoztató módon.„(Index)

Rendkívüli és rendhagyó este lesz ez, hiszen a szerző beszélgetőtársa Nyáry Krisztián író, irodalomtörténész, aki az irodalmi és kultúrtörténeti ismeretterjesztés nagymestere. A beszélgetés után természetesen megvásárolható lesz a Pokoli főnökök című könyv, melyet a szerző dedikálni is fog.

Jegyek elővételben az AGORA – Jegyirodában (Március 15. tér 5., Tel.: 20/502-9351, nyitvatartás: H-P 9.00–13.00 és 13.30-17.00 és Szo 9.00–13.00) válthatók, valamint online az alábbi linken elérhetőek: www. http://jegy.agorasavaria.hu/ és az előadás előtt a helyszínen.

Jegyárak: 2 500 Ft, Szent Márton kedvezménnyel:2 135 Ft.

A Szent Márton-kártya kedvezmény csak az ELŐVÉTELBEN, személyesen a jegyirodában megvásárolt jegyek esetén érvényesíthető.

Hogyan jutok oda?

További Programok

Helyszínek, szervezők